Krendl Isoleringsmaskiner
Isolerar du med:
  • Cellulosaisolering
  • Träfiberisolering
  • Glasullsisolering
  • Stenullsisolering
  • EPS granulat
  • Perlitegranulat
Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt isoleringsmaskin för dina behov!
kontakt os
KRENDL FG425

Krendl FG425 Glass Master är utvecklad speciellt för små eller medelstora glasullsinstallatörer. FG serien är helt ny från Krendl och framtagen på grund av ökande efterfrågan på speciella glasullsmaskiner. FG425 fungerar bra med alla kända varumärken av glasullsisolering och man installerar enkelt i enlighet med tillverkarens specifikationer.

Se Produktsidan

KRENDL FG425

.....

Välkommen till Krendl isoleringsmaskiner.
Krendl säljer isoleringsmaskiner i alla storlekar och har levererat maskiner till den Europeiska marknaden i mer än 50 år. Isoleringsmaskinerna är utvecklade för installation av Cellulosaisolering samt glasull- och stenullsisolering.

Vi levererar isoleringsmaskiner från Krendl till både små, medelstora och stora byggföretag, husfabriker och professionella installatörer i hela Skandinavien. Vi har försäljning och service i varje land (se under kontaktinformation i respektive land).

Krendl isoleringsmaskiner är förstahandsvalet bland de flesta professionella hantverkare och installatörer. De lite mindre maskinerna passar utmärkt för det mindre byggföretaget eller nystartade isoleringsentreprenörer. Större maskiner är ett självklart val för professionella installatörer och husfabrikanter. Vi tillhandahåller utbildning och expertrådgivning för alla maskiner vi säljer samt att vi gärna ger råd om val av isoleringsmaterial till olika konstruktioner och byggnader.

Krendl är en helhetsleverantör av isoleringsmaskiner och nödvändiga tillbehör till dessa. Det vill säga att vi kan leverera paketlösningar för både nystartade och mer erfarna företag. Vi tillhandahåller reservdelar, slang, fjärrkontroller, munstycken, wet-spray, ja listan kan göras lång.

I Sverige är det Miljöbyggsystem MBS som är ansvarig för all försäljning av Krendlmaskiner och tillbehör.

Önskar du en offert på en maskin eller ett komplett utrustningspaket kan du kontakta oss på telefon eller mail. Vi har de flesta modeller på lager i Skandinavien och kan demonstrera maskinerna i våra training center runt om i Skandinavien. Därmed säkras att du väljer rätt utrustning för dina ändamål!

Läs mer på hemsidan eller kontakta oss direkt för fortsatt dialog!

Design: MediaConnect